|
HAMSAVİ
TERK-İ DÜNYA
|
 |
« : 07 Haziran 2010, 19 :37:49 » |
|
 Arkadaşlar Selamun Aleykum,
Türkiye'de senelerdir sürmekte olan emperyalistler ile mazlumların yanında olan yüreklerin enformasyon mücadelesi içine girdiğimiz şu dönemde iyice kıran kırana sürmektedir.
Yapılan açıklamalar, yayınlanan yazılar ve atılan manşetler insanları yönlendirmeye ve kamuoyu oluşturmaya yönelik. İsrail, gemi filosunun dünyada büyük bir etki yapması ile beraber öncelikle Türkiye'de Filistin gönüllülüğünü kırmak için elinden geleni yapıyor. Tabiki bunu yaparken kendisine ait satılmış bütün kalemleri,patronları,siyasileri kullanıyor. İşte burada bize gerçekleri anlatmak için siyonist enformasyonu bozmak için büyük görev düşüyor.
Bu yüzden senelerdir sürdürdüğümüz çalışmalara daha güçlü adımlarla devam edebilmek için Filistin Gönüllüllüerini beraber çalışmaya davet ediyoruz. Hangi fikirden, cemaatten, partiden, mezhepten, dinden olursa olsun Filistin için enformasyon çalışması yapabilecek yürekleri işin ucundan tutmaya ortaya birşeyler koymaya, üretmeye davet ediyoruz !
Bu çalışmalarda her kardeşimiz yardımcı olabilir ancak aşağıdaki özelliklerden herhangi birisine sahipseniz lütfen belirtiniz:
Yabancı Dil: İngilizce, Arapça, İbranice . Grafik: Photoshop veya diğer tasarım programları. Video: Herhangi bir video programı bilgisi. Kodlama: Html veya javascript
Ayrıca bilgi sahibi olduğunuz diğer konularıda bize bildirebilirsiniz. Unutmayın bütün arkadaşlar bu mücadelenin içinde yer almalı.
İletişim için: iletisim@filistinetkinlik.com msn adresini kullanmanız gerekmektedir.
Not: Lütfen ortaya iş koyabilecek, üretebilecek arkadaşlar eklesinler zira sohbet etmek için ekleyenler bizim için zaman kaybı anlamına gelecektir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kudüs_Bakışlı
Kassami
|
 |
« Yanıtla #1 : 08 Haziran 2010, 19 :16:39 » |
|
FİLİSTİN İÇİN YAPILAN HER TÜRLÜ ETKİNLİKTE BEN DE VARIM.KALEMİMİ NACİZANE KONUŞTURABİLİRİM SANIRIM.ALLAH ÇALIŞMALARINIZI MUVAFFAK ETSİN.SAYDIĞINIZ MEZİYETLERE SAHİP OLSAYDIM DÜŞÜNMEDEN KABUL EDERDİM.SELAM VE DUA İLE..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nurul İslam
KAHROLSUN İSRAİL
|
 |
« Yanıtla #2 : 06 Temmuz 2010, 21 :09:20 » |
|
GÜNCELLEME
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ummusuleym
Sivil
|
 |
« Yanıtla #3 : 10 Temmuz 2010, 18 :18:34 » |
|
BEN DE VARIM.ELİMDEN GELEBİLECEK HER TÜRLÜ YARDIMI YAPMAYA HAZIRIM.
|
|
|
|
|
|
TAŞLAR BİTMEZ”
|
|
|
|
3l-Aksa
Sivil
|
 |
« Yanıtla #4 : 24 Temmuz 2010, 09 :28:53 » |
|
Grafik: Photoshop veya diğer tasarım programları. Video: Herhangi bir video programı bilgisi. Kodlama: Html veya javascript
yardımcı olabilirim
|
|
|
|
|
|
Yolumuz kardeşlik önümüz aydınlık… Ne bir karaklık yolumuzdan çıkararır ne kadeş filistin yıkılır. Bir kardeşim var tepenin ardında Adı filistin kardeşlik… Sen Ağla , Sen Ağla Ey Filistinli Kız, Zalimler Senin Göz Yaşlarında Boğulacak, Bu Karanlık Devir Geçmez Sancısız, GÜNEŞ SENİN GÖZLERİNDE DOĞACAK.... http://facebook.com/tayboga1
|
|
|
|
KERVAN2727
Sivil
|
 |
« Yanıtla #5 : 08 Ağustos 2010, 23 :19:34 » |
|
photosop biraz anlarım kardes işinize yararsam buyurun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elcihad
Kassami
HAMASA selam DİRENİŞE devam
|
 |
« Yanıtla #6 : 09 Ağustos 2010, 00 :40:12 » |
|
kervan kardeş şu yaptığından bende isterim inş.. 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 09 Ağustos 2010, 00 :51:56 Gönderen: elcihad »
|
|
|
|
|
|
Şeyh Said Buryatski
AL-MAWT LI ISRAEL
|
 |
« Yanıtla #7 : 09 Ağustos 2010, 09 :38:26 » |
|
bende isterim akhi:)
|
|
|
|
|
|
 Oysa Kudüste aşk bambaşkadır... Bazen Mescid_i Aksa'ya bakıp saatlerce ağlamaktır... Kubbetü_s Sahranın önünden geçince Ömeri anlamaktır... Selahattine seslenmektir bazense aşk!!! Tarihe bakmaktır,Miracı yaşamaktır... ------------------------------------------------------------------ Umuda sevdalıyız Umudu veren Rabb'e sevdalıyız Belki bu sevdanın hakkını veremiyoruz ama Bu sevdanın hakkını verenlere sevdalıyız Ve bu sevdanın hakkını verme çabası ve arzusu içerisindeyiz.
|
|
|
|
elcihad
Kassami
|
 |
« Yanıtla #8 : 09 Ağustos 2010, 23 :45:18 » |
|
Altınada filistinetkinlik imazamızı atarsan sevinirim akhi. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KERVAN2727
Sivil
|
 |
« Yanıtla #9 : 10 Ağustos 2010, 21 :12:31 » |
|
kardeslerim bu cok basit bir program hemde kurumlsuz sizede verebilirim bu programı sitenın msn sini ekledim oradan verebilrim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KERVAN2727
Sivil
|
 |
« Yanıtla #10 : 10 Ağustos 2010, 22 :04:15 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Şeyh Said Buryatski
AL-MAWT LI ISRAEL
|
 |
« Yanıtla #11 : 11 Ağustos 2010, 11 :01:26 » |
|
program için teşeküğrler kardeşim lakin akhim ne ben nede hacım programdan anlamaz
|
|
|
|
|
|
 Oysa Kudüste aşk bambaşkadır... Bazen Mescid_i Aksa'ya bakıp saatlerce ağlamaktır... Kubbetü_s Sahranın önünden geçince Ömeri anlamaktır... Selahattine seslenmektir bazense aşk!!! Tarihe bakmaktır,Miracı yaşamaktır... ------------------------------------------------------------------ Umuda sevdalıyız Umudu veren Rabb'e sevdalıyız Belki bu sevdanın hakkını veremiyoruz ama Bu sevdanın hakkını verenlere sevdalıyız Ve bu sevdanın hakkını verme çabası ve arzusu içerisindeyiz.
|
|
|
|
elcihad
Kassami
|
 |
« Yanıtla #12 : 11 Ağustos 2010, 17 :05:16 » |
|
he anlamam akhi.  bir zamanlar hamsavi hocam yapmıştı site bakıma girince silindi.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 11 Ağustos 2010, 17 :20:49 Gönderen: elcihad »
|
|
|
|
|
|
KERVAN2727
Sivil
|
 |
« Yanıtla #13 : 11 Ağustos 2010, 19 :13:27 » |
|
tmm siz bana yzarsınız bende yaparım degişik fontlarda yapabilirim abicanlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Şeyh Said Buryatski
AL-MAWT LI ISRAEL
|
 |
« Yanıtla #14 : 12 Ağustos 2010, 10 :40:45 » |
|
s.a akhi şöyle birşey istiyorum inşallah öncelikle en üst tarafa çeçenistan Direnişinden haberler yazalım renk olarakta emirliğin bayrağını kulanıp en alt kısmada halilmevlam yazabiliriz mümkünse:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KERVAN2727
Sivil
|
 |
« Yanıtla #15 : 12 Ağustos 2010, 19 :58:46 » |
|
kardes bayragı kullanırsak yaptıgım resim canliligini kaybeder sadece yazıyı yapabiliriz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KERVAN2727
Sivil
|
 |
« Yanıtla #16 : 12 Ağustos 2010, 22 :41:37 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Şeyh Said Buryatski
AL-MAWT LI ISRAEL
|
 |
« Yanıtla #17 : 13 Ağustos 2010, 09 :48:50 » |
|
s.a akhi dosyayi indirdim inen dosyanın ismi şu ; SWFText 1.3__muallim54 indirdikten sonra dosyadan çıkar dedim çıkkardım dosyadan sonra sı bayağı bir uğraştım ama bir neticeye varamadım  benmi yanış indirdim dosyayımı bozuk çıktı anlayamaıdm hata kimde aceba 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KERVAN2727
Sivil
|
 |
« Yanıtla #18 : 13 Ağustos 2010, 11 :13:43 » |
|
yok ahk dosyada sorun yok eyer win 7 kullanıyosan ole gosteriri ben kullanıyom sorun yok ahkii
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Şeyh Said Buryatski
AL-MAWT LI ISRAEL
|
 |
« Yanıtla #19 : 13 Ağustos 2010, 11 :47:07 » |
|
AKHİ BENİM İSTEDĞİM RESİM LİNKİ http://i49.tinypic.com/ncjpu0.jpg GİBİ ŞU ŞEKİDLE GELSE OLAY BİTECEK BİLİYORUM SANADA İŞ ÇIKARDIK HAKINI HELAL ET 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|