|
HAMSAVÝ
Çevrimdýþý
Mesaj Sayýsý: 4804
TERK-Ý DÜNYA
|
 |
« : 06 Ocak 2009, 00 :32:44 » |
|
Resûlullah (SAV) Efendimiz Buyuruyorlar: "Þüphesiz her oruçlu için iftarýný açtýðýnda reddedilmeyen bir duâ vardýr"
Selamun Aleykum Deðerli Kardeþler, Tüm müslümanlarý GAZZE için oruç tutmaya davet ediyoruz, Ýnþaallah Allah (cc) bu vesile ile Filistinli kardeþlerimize yardým eder ve siyonistlerin sonu olur...
pazartesi perþemde iftar vaktinde dualarda buluþmak ümidi ile... kardeþ siteler birliði
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 06 Ocak 2009, 01 :12:42 Gönderen: HAMSAVÝ »
|
Kayýtlý
|
|
|
|
|
|
|
yeþil
Sivil
Çevrimdýþý
Mesaj Sayýsý: 160
|
 |
« Yanýtla #1 : 06 Ocak 2009, 00 :46:41 » |
|
Ýnþallah katýlalým bu duaya bizde.
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
|
|
|
|
terk-i diyar
Direniþçi
Çevrimdýþý
Mesaj Sayýsý: 561
Lebbeyk Ya Huseyn!
|
 |
« Yanýtla #2 : 06 Ocak 2009, 00 :55:35 » |
|
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
Bir Aslan Büyüttüm Yesrib Baðýnda Kýyam Eder Asrýn Yaman Çaðýnda Dolansamda Beheþtin Baðlarýnda Gözüm var KERBELA'nýn Topraðýnda.. (Hz.Fatýma s.a)
|
|
|
|
by_selam
Sivil
Çevrimdýþý
Mesaj Sayýsý: 103
|
 |
« Yanýtla #3 : 06 Ocak 2009, 01 :01:09 » |
|
ALLAH rýzasý için bu mesajý ulaþtýrabilecegimiz her yere ulaþtýralaým þuanda butun islami siteler bu kampanyaya destek vermektedir ALLAH rýzasý için telefonlarýmýzlada mesaj atalým
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
|
|
|
|
HAMSAVÝ
Çevrimdýþý
Mesaj Sayýsý: 4804
TERK-Ý DÜNYA
|
 |
« Yanýtla #4 : 06 Ocak 2009, 01 :03:26 » |
|
Yarýn oruç tutacaðým inþaallah ve iftar vaktinde Ýzzettin El-Kassam Tugaylarýnýn Ýsrail Ordusunun Yarýsýný Esir Almasý Ve Diðer Yarýsýnýda Öldürmesi Ýçin Dua Edeceðim...
Bu arada kassam füzelerinin israilin nükleer tesislerini vurmasý için dua edeceðim..
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
|
|
|
|
yusuf yýlmaz
Sivil
Çevrimdýþý
Mesaj Sayýsý: 6
|
 |
« Yanýtla #5 : 06 Ocak 2009, 13 :24:34 » |
|
Allah Rýzasý için bugün ve inþallah yarýn oruçluyuz muharrem 10 aþure günü
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
|
|
|
|
delikýz
Kassami
Çevrimdýþý
Mesaj Sayýsý: 2241
ÝnTaHaR_MaViSi
|
 |
« Yanýtla #6 : 06 Ocak 2009, 14 :49:10 » |
|
ÝNSALLAH duyuracam bu etkýnlýgý
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
|
|
|
|
ÞEHÝDAN
Çevrimdýþý
Mesaj Sayýsý: 4162
................
|
 |
« Yanýtla #7 : 06 Ocak 2009, 15 :24:39 » |
|
TAMAMDIR ÝNÞAALLAH...TÜM BENLÝÐÝMÝZ ÝLE VARIZ FÝLÝSTÝNÝMÝZ ÝÇÝN...
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
“Yarýn ben kýyâmet günüde Allah’ýn ve Peygamber’in huzuruna suçlu olarak çýkmak istemiyorum. O zaman Allah bana: ‘Ey Said, Ýslâm dininin hükümleri ayaklar altýna alýndýðýnda sen niçin sessiz kaldýn, gücün ve imkânýn olduðu halde niçin savaþmadýn?’ diye sorduðunda ben ne cevap vereceðim? Cehennem zebânîleri beni sarýðýmdan tutup cehenneme çektiklerinde ben ne edeceðim? Hayýr! Andolsun Allah’a ki yalnýz ben ve bu elimdeki baston bile kalsa, bâtýlýn karþýsýna çýkýp kýyâm edeceðim. Þehid olana kadar da mücâdelemden asla dönmeyeceðim. Ne ben Hz. Hüseyin’den daha makbul bir kulum ne de siz onun ailesinden daha makbulsünüz.. Ben üzerime düþeni yapmak zorundayým... (Þehid Þeyh Said)
|
|
|
|
gullerevurgun
Sivil
Çevrimdýþý
Mesaj Sayýsý: 1
|
 |
« Yanýtla #8 : 08 Ocak 2009, 14 :45:01 » |
|
ben de facebook'taki filistin'e destek için kurduðumuz gruplara ve etkinliklere duyuruyorum inþaAllah.. ayrýca fetih suresi okuma çalýþmalarýmýz var. inþaAllah Rabbim kabul eder.
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
|
|
|
|
sumeyye
Ýhvani
Çevrimdýþý
Mesaj Sayýsý: 840
Ýmkaným yoktu deme ÝMAN en büyük imkandýr
|
 |
« Yanýtla #9 : 08 Ocak 2009, 22 :06:04 » |
|
S.A.Bundan haberim yoktu ama Muharrem 9.-10. ve 11 inci yani bugün dahil 3 günlük orucumu iftar saati makbul dualarýmý filsitine yolllamak için tuttum.Rabbim kabul etsin cümlemizinkini inþaallah.
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
|
|
|
|
Kerimkarakoc
Çevrimdýþý
Mesaj Sayýsý: 1888
|
 |
« Yanýtla #10 : 09 Ocak 2009, 21 :26:09 » |
|
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
'' ANY MORE; ALL TIMES AND EVERYWHERE FOR ALLAH IS PAST TO THE MOTION ''
|
|
|
|
eNetugba
Çevrimdýþý
Mesaj Sayýsý: 2166
Yolundayýz EY Hamaney !
|
 |
« Yanýtla #11 : 09 Ocak 2009, 22 :41:24 » |
|
bu duaya katýlýcam inþ.
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
Ne mutlu Hanne gibi adayanlara ! Ne mutlu Meryem gibi adananlara! Ne mutlu Zekeriyya gibi bahçývanlara! Ne mutlu Yahya ve Ýsa gibi kurbanlara!
|
|
|
|
|
'Mücahide'
|
 |
« Yanýtla #12 : 10 Ocak 2009, 11 :55:48 » |
|
Allah razý olsun..Tuttuk oruclarýmýzý topluca,tutmayada devam edicez... Allah dualarýmýzý kabul etsin ! Bizi Cennette buluþtursun ve birgün þehadete kavuþupta,orucumuzu Cennet sofralarýna açmamýzý nasip etsin.. Bende müslümanlarýn artýk birlik olmasý ve yahudilerin büyük bir bozguna uðratýlmasý için dua ettim..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 10 Ocak 2009, 12 :00:51 Gönderen: 'Mücahide' »
|
Kayýtlý
|
Zalimler için karar verildi, infaz kaldý. Ufka bir bak yiðidim, Ýnkýlab'a az kaldý.
|
|
|
|
Eldem Feza
Çevrimdýþý
Mesaj Sayýsý: 1497
Terk-i Terk
|
 |
« Yanýtla #13 : 10 Ocak 2009, 12 :39:01 » |
|
Tuttuk oruçlarýmýzý tutmaya devam ediyoruz..Dualarým kassamlar için.
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
|
|
|
|