|
HAMSAVİ
TERK-İ DÜNYA
|
 |
« : 06 Ocak 2009, 00 :32:44 » |
|
Resûlullah (SAV) Efendimiz Buyuruyorlar: "Şüphesiz her oruçlu için iftarını açtığında reddedilmeyen bir duâ vardır"
Selamun Aleykum Değerli Kardeşler, Tüm müslümanları GAZZE için oruç tutmaya davet ediyoruz, İnşaallah Allah (cc) bu vesile ile Filistinli kardeşlerimize yardım eder ve siyonistlerin sonu olur...
pazartesi perşemde iftar vaktinde dualarda buluşmak ümidi ile... kardeş siteler birliği
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 06 Ocak 2009, 01 :12:42 Gönderen: HAMSAVİ »
|
|
|
|
|
|
|
|
yeşil
Sivil
|
 |
« Yanıtla #1 : 06 Ocak 2009, 00 :46:41 » |
|
İnşallah katılalım bu duaya bizde.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
terk-i diyar
Direnişçi
Lebbeyk Ya Huseyn!
|
 |
« Yanıtla #2 : 06 Ocak 2009, 00 :55:35 » |
|
|
|
|
|
|
|
Bir Aslan Büyüttüm Yesrib Bağında Kıyam Eder Asrın Yaman Çağında Dolansamda Beheştin Bağlarında Gözüm var KERBELA'nın Toprağında.. (Hz.Fatıma s.a)
|
|
|
|
by_selam
Sivil
|
 |
« Yanıtla #3 : 06 Ocak 2009, 01 :01:09 » |
|
ALLAH rızası için bu mesajı ulaştırabilecegimiz her yere ulaştıralaım şuanda butun islami siteler bu kampanyaya destek vermektedir ALLAH rızası için telefonlarımızlada mesaj atalım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HAMSAVİ
TERK-İ DÜNYA
|
 |
« Yanıtla #4 : 06 Ocak 2009, 01 :03:26 » |
|
Yarın oruç tutacağım inşaallah ve iftar vaktinde İzzettin El-Kassam Tugaylarının İsrail Ordusunun Yarısını Esir Alması Ve Diğer Yarısınıda Öldürmesi İçin Dua Edeceğim...
Bu arada kassam füzelerinin israilin nükleer tesislerini vurması için dua edeceğim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yusuf yılmaz
Sivil
|
 |
« Yanıtla #5 : 06 Ocak 2009, 13 :24:34 » |
|
Allah Rızası için bugün ve inşallah yarın oruçluyuz muharrem 10 aşure günü
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
delikız
Kassami
İnTaHaR_MaViSi
|
 |
« Yanıtla #6 : 06 Ocak 2009, 14 :49:10 » |
|
İNSALLAH duyuracam bu etkınlıgı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ŞEHİDAN
................
|
 |
« Yanıtla #7 : 06 Ocak 2009, 15 :24:39 » |
|
TAMAMDIR İNŞAALLAH...TÜM BENLİĞİMİZ İLE VARIZ FİLİSTİNİMİZ İÇİN...
|
|
|
|
|
|
“Yarın ben kıyâmet günüde Allah’ın ve Peygamber’in huzuruna suçlu olarak çıkmak istemiyorum. O zaman Allah bana: ‘Ey Said, İslâm dininin hükümleri ayaklar altına alındığında sen niçin sessiz kaldın, gücün ve imkânın olduğu halde niçin savaşmadın?’ diye sorduğunda ben ne cevap vereceğim? Cehennem zebânîleri beni sarığımdan tutup cehenneme çektiklerinde ben ne edeceğim? Hayır! Andolsun Allah’a ki yalnız ben ve bu elimdeki baston bile kalsa, bâtılın karşısına çıkıp kıyâm edeceğim. Şehid olana kadar da mücâdelemden asla dönmeyeceğim. Ne ben Hz. Hüseyin’den daha makbul bir kulum ne de siz onun ailesinden daha makbulsünüz.. Ben üzerime düşeni yapmak zorundayım... (Şehid Şeyh Said)
|
|
|
|
gullerevurgun
Sivil
|
 |
« Yanıtla #8 : 08 Ocak 2009, 14 :45:01 » |
|
ben de facebook'taki filistin'e destek için kurduğumuz gruplara ve etkinliklere duyuruyorum inşaAllah.. ayrıca fetih suresi okuma çalışmalarımız var. inşaAllah Rabbim kabul eder.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sumeyye
İhvani
İmkanım yoktu deme İMAN en büyük imkandır
|
 |
« Yanıtla #9 : 08 Ocak 2009, 22 :06:04 » |
|
S.A.Bundan haberim yoktu ama Muharrem 9.-10. ve 11 inci yani bugün dahil 3 günlük orucumu iftar saati makbul dualarımı filsitine yolllamak için tuttum.Rabbim kabul etsin cümlemizinkini inşaallah.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kerimkarakoc
|
 |
« Yanıtla #10 : 09 Ocak 2009, 21 :26:09 » |
|
|
|
|
|
|
|
'' ANY MORE; ALL TIMES AND EVERYWHERE FOR ALLAH IS PAST TO THE MOTION ''
|
|
|
|
eNetugba
Yolundayız!
|
 |
« Yanıtla #11 : 09 Ocak 2009, 22 :41:24 » |
|
bu duaya katılıcam inş.
|
|
|
|
|
|
Ne mutlu Hanne gibi adayanlara ! Ne mutlu Meryem gibi adananlara! Ne mutlu Zekeriyya gibi bahçıvanlara! Ne mutlu Yahya ve İsa gibi kurbanlara!
|
|
|
|
|
'Mücahide'
|
 |
« Yanıtla #12 : 10 Ocak 2009, 11 :55:48 » |
|
Allah razı olsun..Tuttuk oruclarımızı topluca,tutmayada devam edicez... Allah dualarımızı kabul etsin ! Bizi Cennette buluştursun ve birgün şehadete kavuşupta,orucumuzu Cennet sofralarına açmamızı nasip etsin.. Bende müslümanların artık birlik olması ve yahudilerin büyük bir bozguna uğratılması için dua ettim..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 10 Ocak 2009, 12 :00:51 Gönderen: 'Mücahide' »
|
|
ŞEHADET İNKILÂB'IN HABERCİSİDİR.
|
|
|
|
'ayŞe'
...
|
 |
« Yanıtla #13 : 10 Ocak 2009, 12 :39:01 » |
|
Tuttuk oruçlarımızı tutmaya devam ediyoruz..Dualarım kassamlar için.
|
|
|
|
|
|
уα яαв!вιzє нαк α∂ıη ιℓє уαя∂ıм єт.ѕєη вιzє кυ∂яєтιηℓє уαкℓαş.вιzι вυ ∂ανα∂α νє ∂ιяєηιşтє.мυzჃєя єуℓє!!!şυвαт αуı şєнι∂ℓєяιη αуı∂ıя! şєнι∂ℓєяιмιzιη şєнα∂єтι мüвαяєкℓι σlѕυη
|
|
|
|