Yönetim Kadrosu |  Favori konularým | 
Tavsiye : Enformasyon Çalýþmasýna Davet
Bugün : 30 Temmuz 2010, 23 :36:27 / 19 Þaban 1431

Sayfa: [1]   Aþaðý git
  Favorilerime Ekle  |  Yazdýr  
Paylaþ
Paylaþ
Paylaþ Paylaþ Paylaþ Paylaþ Paylaþ Paylaþ Paylaþ Paylaþ Paylaþ

Gönderen Konu: Her Gazze'li Aileye Bir Kardeþ Aile - Yardýmeli Derneði  (Okunma Sayýsý 3813 defa)
Konu Kalitesi %0
Oy Ver
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
HAMSAVÝ
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý
Mesaj Sayýsý: 4804

TERK-Ý DÜNYA

Site
« : 30 Aralýk 2008, 13 :03:02 »

7 Aralýk 2008… Ýsrail terör güçleri Gazze’ye yönelik vahþice büyük bir saldýrý baþlattý. Dünyanýn gözleri önünde Gazze’ye ölüm yaðdý. Füzelerin hedefinde okullar, hastaneler, camiler de vardý. Saatler içerisinde yüzlerce Filistinli þehid edildi ve bini aþkýn Filistinli yaralandý.  Saldýrýlara karþý Ýslam ve Arap dünyasý halklarýnýn tepki vermesi ne Gazze’ye bomba yaðdýran Ýsrail’e ne de acýmasýz ambargoya ortak olarak tüm bu suçlarýn sorumlularý olan Arap ülkelerine geri adým attýrmadý.

Yardýmeli Gazze’yi Yalnýz Býrakmayacak

Ambargoyla ölüme teslim edilmiþ Gazze halký þimdi de bombalar yaðdýrýlarak yok edilmeye çalýþýlýyor. Yardýmeli Derneði bu vahþete sessiz kalmayarak Türkiye halkýný tepkisini göstermeye ve Gazze’ye maddi-manevi yardýma çaðýrarak, acil yardým kampanyasý baþlattý.

Her Filistinli - Gazzeli Aileye Bir Kardeþ Aile

24 Mayýs 2008’de startý verilen Kardeþ Aile Projesi kapsamýnda Gazze’ye özel bir yer ayýran Yardýmeli acil nakdi yardýmlarýn yaný sýra Gazze’den bir kardeþ aile edinmeyi öncülüyerek Gazze’yle Türkiye arasýnda güçlü bir köprü kurmayý amaçlýyor.

Konuyla ilgili açýklama yapan Yardýmeli Derneði Baþkaný Dr. Sadýk Danýþman “Filistin Türkiye’dir, Gazze de Ýstanbul. Bu hiçbir hak ve hukuk tanýmayan vahþi katliama karþý hiç kimse sessiz kalamaz. Yardýmeli olarak bugüne kadar olduðumuz gibi bugün de ve yarýn da Gazze halkýnýn yanýnda olacaðýz. Gazze’ye acil olan nakdi ve týbbi yardýmlarýn yanýnda her Gazzeli aileye bir kardeþ aile kampanyasýna aðýrlýk veriyoruz.  Tüm halkýmýzýn desteðini bekliyoruz. Gazze’nin yardýmýmýza ihtiyacý var. Türkiye halkýnýn Gazze halkýnýn yanýnda olduðunu tüm dünyaya gösterelim” dedi.

Kardeþ aile projesi
http://www.yardimeli.org.tr/tr/icerik/haber_detay.php?id=8

Kardeþ aile formu
http://www.yardimeli.org.tr/tr/gnl/bagis.php

Filistine Online yardým
http://www.yardimeli.org.tr/tr/sanalpos/

Hesap numaralarý
http://www.yardimeli.org.tr/tr/gnl/bankahesapno.php

Kayýtlý

youtube yasaðýný delmek için týklayýn - yeni yöntem

Çaða Mührün Basar Filistinin Gençleri .. dinle..

Ana Ben Þehadet Ýsterim Dinle
Advertisement
    Her Gazze'li Aileye Bir Kardeþ Aile - Yardýmeli Derneði Bu mesajý alýntý ile cevaplaAlýntý

Kayýtlý (?)

halilmevlam
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý
Mesaj Sayýsý: 5258

AL-MAWT LI ISRAEL

Site
« Yanýtla #1 : 30 Aralýk 2008, 16 :17:41 »

ALLAH EMEÐÝ GEÇEN  KARDEÞLERÝNÝ UNUTMAYAN MÜSLÜNLARDAN RAZI OLSUN .KARDEÞLERÝNÝN FERYADINA GÝTMEYEN MÜSLÜMAN DEÐÝLDÝR .
Kayýtlý

Oysa Kudüste aþk bambaþkadýr...
Bazen Mescid_i Aksa'ya bakýp saatlerce aðlamaktýr...
Kubbetü_s Sahranýn önünden geçince Ömeri anlamaktýr...
Selahattine seslenmektir bazense aþk!!!
Tarihe bakmaktýr,Miracý yaþamaktýr...

------------------------------------------------------------------
Umuda sevdalýyýz
Umudu veren Rabb'e sevdalýyýz
Belki bu sevdanýn hakkýný veremiyoruz ama
Bu sevdanýn hakkýný verenlere sevdalýyýz
Ve bu sevdanýn hakkýný verme çabasý ve arzusu içerisindeyiz.
delikýz
Kassami
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý
Mesaj Sayýsý: 2241

ÝnTaHaR_MaViSi

« Yanýtla #2 : 03 Ocak 2009, 15 :01:23 »

eyvallah gerektýgý yerlerde bende bu konuyu duyurmak ýstýyorum;)
Kayýtlý

Islamics4ever
Sivil
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý
Mesaj Sayýsý: 6

« Yanýtla #3 : 08 Þubat 2009, 18 :05:59 »

esselamu aleykum
benim bir sorum olacak. almanyadan filistine yardim etmek isteyenler var. tv de söylendigne göre almanyada yardim icin hesaplar acilmis lakin biz yanlizca türk hesaplarini bulabildik. tr ye para gönderemiyor/lar bu kardeslere yardim edebilirmiyiz?
filistine destek icin almanya hesap no bilen varmi?
umarim anlatabilmisimdir

ALLAHa emanet olun
vesselam
Kayýtlý

>>>> AÞIGIM SANA ÞEHADET <<<<
Kerimkarakoc
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý
Mesaj Sayýsý: 1888

« Yanýtla #4 : 08 Þubat 2009, 18 :14:20 »

Islamics4ever kardeþim.. Sanýrým bu konu isteginize cevap olmustur.

AVRUPA ÝÇÝN DUYURU

ÝHH Ýnsani Yardým Vakfý’nýn yurtiçinde ve yurtdýþýnda þubesi yada temsilciliði bulunmamaktadýr.

Bazý Avrupa (Almanya, Hollanda, Belçika vb.) ülkelerinde kurumumuzun ismine benzer yada logosuna benzer isim ve logolarla ayný alanda çalýþan birçok kurum gözükmektedir. Bu kurumlarýn kurumumuzla hiçbir organik baðý bulunmamaktadýr. ÝHH her yerde partner kuruluþlarla çalýþmaktadýr.

Bu yöntemle Avrupa’da bizimle partner iliþkisi ile mutabýk kaldýðýmýz protokol çerçevesinde çalýþan tek kuruluþ aþaðýda iletiþim bilgileri mevcut olan WEFA dýr. Baðýþçý ve gönüldaþlarýmýzýn yada herhangi bir þekilde kurumumuzla irtibat kurmak isteyen kiþi ve kuruluþlarýn ya WEFA vasýtasýyla yada direkt bu web sitesinde bulunan iletiþim bilgileriyle Türkiye’de Ýstanbul’da bulunan vakfýmýzla irtibat kurmasý gerekmektedir.

Kurumumuzla benzer yada ayný isim ve logo kullanan kuruluþlar ÝHH Ýnsani Yardým Vakfý’ndan rýzamýz dýþýnda isim ve logo kullanmaktadýr.  Bu karýþýklýða ve algýlama yanýlgýsýna sevk eden durum tarafýmýzdan doðru bulunmamaktadýr. Ancak ayrý ülke hukuk sistemlerine tabi olan kuruluþlar olmasý nedeniyle bu karýþýklýðý önlemenin, bilgilendirme dýþýnda farklý bir yol da bulunmamaktadýr.
Tüm baðýþçý ve gönüldaþlarýmýza duyurulur.

WEFA Ýletiþim Bilgileri:

WEFA e.V.

Weltweiter Einsatz Für Arme
Wilhelmstr. 51
50733 Köln
Tel: +49 (0) 221-880 64 80
Fax: +49 (0) 221-870 87 86
E-Mail: info[at]wefa.org
Web: www.wefa.org
Kayýtlý

'' ANY MORE; ALL TIMES AND EVERYWHERE FOR ALLAH IS PAST TO THE MOTION ''

almoltaqa
Kassami
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý
Mesaj Sayýsý: 3029

Allah willing the Jannah of eternity we will meet

Site
« Yanýtla #5 : 08 Þubat 2009, 18 :32:50 »

almanyada wefa yardim kurulushu var ihh ile  partner kurulush....Bizde kanada'dan gönderdik tr ye sorunsuz....ben normalde 2 ablam ben annem ve babamdan olusan 5kishlik  kcük bir aileydik ....Allaha hamd olsun shimdi 3 ablam i2 agbeyim 2 tanede kardeshim 1 tane daha annemden olusan 13 kishilik kocaman bir aile oldukk.....iki tanede annem var Gülümseme))
Kayýtlý

''Onlar saniyorlar ki,biz sussak bir mesele kalmayacak.Halbuki,biz sussak, tarih susmayacak...Tarih sussa, hakikat susmayacak.
Onlar saniyorlar ki,bizden kurtulsalar hicbir mesele kalmayacak.Halbuki,bizden kurtulsalar,vicdan azabindan kurtulamayacaklar,vicdan azabindan kurtulsalar,tarihin azabindan kurtulamayacaklar.Tarihin azabindan kurtulsalar,Allah'in gazabindan kurtulamayacaklar.

Islamics4ever
Sivil
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý
Mesaj Sayýsý: 6

« Yanýtla #6 : 08 Þubat 2009, 22 :38:40 »

ALLAH c.c. razi olsun Kerimkarakoc kardesim
Kayýtlý

>>>> AÞIGIM SANA ÞEHADET <<<<
Sayfa: [1]   Yukarý git
  Favorilerime Ekle  |  Yazdýr  

Gitmek istediðiniz yer: