Yönetim Kadrosu |  Favori konularım | 
Tavsiye : İsrail'den Müslümanlara Mehdi Ataması - Cihad Kayaduman
Bugün : 09 Şubat 2010, 00 :51:58 / 26 Safer 1431

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Favorilerime Ekle  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Her Gazze'li Aileye Bir Kardeş Aile - Yardımeli Derneği  (Okunma Sayısı 3147 defa)
 Konu Kalitesi  %0
Oy Ver   
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
HAMSAVİ
*

Çevrimiçi Çevrimiçi

TERK-İ DÜNYA

Site
« : 30 Aralık 2008, 13 :03:02 »

7 Aralık 2008… İsrail terör güçleri Gazze’ye yönelik vahşice büyük bir saldırı başlattı. Dünyanın gözleri önünde Gazze’ye ölüm yağdı. Füzelerin hedefinde okullar, hastaneler, camiler de vardı. Saatler içerisinde yüzlerce Filistinli şehid edildi ve bini aşkın Filistinli yaralandı.  Saldırılara karşı İslam ve Arap dünyası halklarının tepki vermesi ne Gazze’ye bomba yağdıran İsrail’e ne de acımasız ambargoya ortak olarak tüm bu suçların sorumluları olan Arap ülkelerine geri adım attırmadı.

Yardımeli Gazze’yi Yalnız Bırakmayacak

Ambargoyla ölüme teslim edilmiş Gazze halkı şimdi de bombalar yağdırılarak yok edilmeye çalışılıyor. Yardımeli Derneği bu vahşete sessiz kalmayarak Türkiye halkını tepkisini göstermeye ve Gazze’ye maddi-manevi yardıma çağırarak, acil yardım kampanyası başlattı.

Her Filistinli - Gazzeli Aileye Bir Kardeş Aile

24 Mayıs 2008’de startı verilen Kardeş Aile Projesi kapsamında Gazze’ye özel bir yer ayıran Yardımeli acil nakdi yardımların yanı sıra Gazze’den bir kardeş aile edinmeyi öncülüyerek Gazze’yle Türkiye arasında güçlü bir köprü kurmayı amaçlıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Yardımeli Derneği Başkanı Dr. Sadık Danışman “Filistin Türkiye’dir, Gazze de İstanbul. Bu hiçbir hak ve hukuk tanımayan vahşi katliama karşı hiç kimse sessiz kalamaz. Yardımeli olarak bugüne kadar olduğumuz gibi bugün de ve yarın da Gazze halkının yanında olacağız. Gazze’ye acil olan nakdi ve tıbbi yardımların yanında her Gazzeli aileye bir kardeş aile kampanyasına ağırlık veriyoruz.  Tüm halkımızın desteğini bekliyoruz. Gazze’nin yardımımıza ihtiyacı var. Türkiye halkının Gazze halkının yanında olduğunu tüm dünyaya gösterelim” dedi.

Kardeş aile projesi
http://www.yardimeli.org.tr/tr/icerik/haber_detay.php?id=8

Kardeş aile formu
http://www.yardimeli.org.tr/tr/gnl/bagis.php

Filistine Online yardım
http://www.yardimeli.org.tr/tr/sanalpos/

Hesap numaraları
http://www.yardimeli.org.tr/tr/gnl/bankahesapno.php

youtube yasağını delmek için tıklayın - yeni yöntem

Çağa Mührün Basar Filistinin Gençleri .. dinle..

Ana Ben Şehadet İsterim Dinle
Advertisement
    Her Gazze'li Aileye Bir Kardeş Aile - Yardımeli Derneği Bu mesajı alıntı ile cevaplaAlıntı

Oldugun gibi görün!
Kayıtlı (?)

Abu Asad
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

La ilahe illallah sevdamizsin çeçenya.

Site
« Yanıtla #1 : 30 Aralık 2008, 16 :17:41 »

ALLAH EMEĞİ GEÇEN  KARDEŞLERİNİ UNUTMAYAN MÜSLÜNLARDAN RAZI OLSUN .KARDEŞLERİNİN FERYADINA GİTMEYEN MÜSLÜMAN DEĞİLDİR .

halilmevlam

Oysa Kudüste aşk bambaşkadır...
Bazen Mescid_i Aksa'ya bakıp saatlerce ağlamaktır...
Kubbetü_s Sahranın önünden geçince Ömeri anlamaktır...
Selahattine seslenmektir bazense aşk!!!
Tarihe bakmaktır,Miracı yaşamaktır...

------------------------------------------------------------------
Umuda sevdalıyız
Umudu veren Rabb'e sevdalıyız
Belki bu sevdanın hakkını veremiyoruz ama
Bu sevdanın hakkını verenlere sevdalıyız
Ve bu sevdanın hakkını verme çabası ve arzusu içerisindeyiz.
delikız
Kassami
*

Çevrimiçi Çevrimiçi

İnTaHaR_MaViSi

« Yanıtla #2 : 03 Ocak 2009, 15 :01:23 »

eyvallah gerektıgı yerlerde bende bu konuyu duyurmak ıstıyorum;)

Islamics4ever
Sivil
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 08 Şubat 2009, 18 :05:59 »

esselamu aleykum
benim bir sorum olacak. almanyadan filistine yardim etmek isteyenler var. tv de söylendigne göre almanyada yardim icin hesaplar acilmis lakin biz yanlizca türk hesaplarini bulabildik. tr ye para gönderemiyor/lar bu kardeslere yardim edebilirmiyiz?
filistine destek icin almanya hesap no bilen varmi?
umarim anlatabilmisimdir

ALLAHa emanet olun
vesselam

>>>> AŞIGIM SANA ŞEHADET <<<<
Kerimkarakoc
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : 08 Şubat 2009, 18 :14:20 »

Islamics4ever kardeşim.. Sanırım bu konu isteginize cevap olmustur.

AVRUPA İÇİN DUYURU

İHH İnsani Yardım Vakfı’nın yurtiçinde ve yurtdışında şubesi yada temsilciliği bulunmamaktadır.

Bazı Avrupa (Almanya, Hollanda, Belçika vb.) ülkelerinde kurumumuzun ismine benzer yada logosuna benzer isim ve logolarla aynı alanda çalışan birçok kurum gözükmektedir. Bu kurumların kurumumuzla hiçbir organik bağı bulunmamaktadır. İHH her yerde partner kuruluşlarla çalışmaktadır.

Bu yöntemle Avrupa’da bizimle partner ilişkisi ile mutabık kaldığımız protokol çerçevesinde çalışan tek kuruluş aşağıda iletişim bilgileri mevcut olan WEFA dır. Bağışçı ve gönüldaşlarımızın yada herhangi bir şekilde kurumumuzla irtibat kurmak isteyen kişi ve kuruluşların ya WEFA vasıtasıyla yada direkt bu web sitesinde bulunan iletişim bilgileriyle Türkiye’de İstanbul’da bulunan vakfımızla irtibat kurması gerekmektedir.

Kurumumuzla benzer yada aynı isim ve logo kullanan kuruluşlar İHH İnsani Yardım Vakfı’ndan rızamız dışında isim ve logo kullanmaktadır.  Bu karışıklığa ve algılama yanılgısına sevk eden durum tarafımızdan doğru bulunmamaktadır. Ancak ayrı ülke hukuk sistemlerine tabi olan kuruluşlar olması nedeniyle bu karışıklığı önlemenin, bilgilendirme dışında farklı bir yol da bulunmamaktadır.
Tüm bağışçı ve gönüldaşlarımıza duyurulur.

WEFA İletişim Bilgileri:

WEFA e.V.

Weltweiter Einsatz Für Arme
Wilhelmstr. 51
50733 Köln
Tel: +49 (0) 221-880 64 80
Fax: +49 (0) 221-870 87 86
E-Mail: info[at]wefa.org
Web: www.wefa.org

'' ANY MORE; ALL TIMES AND EVERYWHERE FOR ALLAH IS PAST TO THE MOTION ''

almoltaqa
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Allah willing the Jannah of eternity we will meet

Site
« Yanıtla #5 : 08 Şubat 2009, 18 :32:50 »

almanyada wefa yardim kurulushu var ihh ile  partner kurulush....Bizde kanada'dan gönderdik tr ye sorunsuz....ben normalde 2 ablam ben annem ve babamdan olusan 5kishlik  kcük bir aileydik ....Allaha hamd olsun shimdi 3 ablam i2 agbeyim 2 tanede kardeshim 1 tane daha annemden olusan 13 kishilik kocaman bir aile oldukk.....iki tanede annem var Gülümseme))

''Onlar saniyorlar ki,biz sussak bir mesele kalmayacak.Halbuki,biz sussak, tarih susmayacak...Tarih sussa, hakikat susmayacak.
Onlar saniyorlar ki,bizden kurtulsalar hicbir mesele kalmayacak.Halbuki,bizden kurtulsalar,vicdan azabindan kurtulamayacaklar,vicdan azabindan kurtulsalar,tarihin azabindan kurtulamayacaklar.Tarihin azabindan kurtulsalar,Allah'in gazabindan kurtulamayacaklar.

Islamics4ever
Sivil
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : 08 Şubat 2009, 22 :38:40 »

ALLAH c.c. razi olsun Kerimkarakoc kardesim

>>>> AŞIGIM SANA ŞEHADET <<<<
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Favorilerime Ekle  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: